forum.maifemei.roSpune unei prietene !
Înregistrare Imagini & Albume Grupuri sociale Calendar Marchează forumurile citite


forum.maifemei.ro reguli
Regulile forumului
Pentru a continua, trebuie sa fiţi de acord cu următoarele reguli:

REGULILE FORUMULUI

Înregistrarea pe acest forum este gratuită. Vă rugăm să respectaţi regulile de mai jos. Dacă acceptaţi aceşti termeni, apăsaţi pe căsuţa 'Accept' şi pe butonul 'Înregistrare'. Dacă doriţi să anulaţi înregistrarea şi să vă întoarceţi la pagina principală a forumului, apăsaţi aici.

TERMENI DE UTILIZARE

UTILIZAREA ACESTUI FORUM IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor acestui forum sunt protejate de legile dreptului de autor. Utilizatorul este de acord că conţinutul acestui site (incluzând fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul expres în scris al proprietarului MaiFemei.ro.

Este interzisă scrierea/publicarea de texte/materiale, prin toate metodele de comunicare oferite de acest site, cu conţinut adult sau interzis prin lege, publicarea de mesaje cu scop publicitar, publicare date de identificare sau de tip SPAM. Este interzisă publicarea de mesaje cu o sintaxă necorespunzătoare, sau limbaj necivilizat (cuvinte vulgare, cuvinte obscene, mesaje cu conotaţie sexuală), mesaje care nu fac parte din discuţia în care a fost postat, mesaje ce conţin date de contact.

Este interzisa, prin toate metodele de comunicare oferite de acest site, publicarea de mesaje in alta limba decat limba romana. Mesajele in alte limbi vor fi publicate doar impreuna cu traducerea lor in limba romana, in caz contrar vor fi sterse.

Este interzisă scrierea/publicarea de texte/materiale ce conţin denumiri de mărci comerciale, păreri despre mărci comerciale şi produse (acolo unde este permis in forum), daca utilizatorul nu are cel putin 30 de mesaje publicate in forum si nu prezintă un minim de credibilitate pentru comunitate.

In locurile unde este permis, pentru utilizatorii care au peste 30 de mesaje si un minim de credibilitate in comunitate, se permite maximum o parere in contextul subiectului in care este scris mesajul, despre un produs/serviciu/companie fara caracterizari la superlativ, scriere cu majuscule, culori speciale sau prezentare comerciala. Mai mult de o parere despre un produs este considerata reclama, mesajul in cauza va fi sters si utilizatorului is se va aplica o santiune sau blocare cont in dependenta de gravitatea incalcarii.

Mesajele care contin pareri subiective despre anumite servicii si/sau produse (in locurile unde se permite in forum), mesajele care contin descrieri cu o sintaxa inadecvata (totul majuscule, totul bold, colorat special, etc.) sau mesajele care descriu anumite produse/servicii prin superlative de tipul "super", "cel mai", etc. vor fi sterse fara anunt in prealabil.

Toti membrii care participa la o cearta in forum, indiferent de cine este generata, vor fi Atentionati prima data, a doua oara li se va acorda Infractiune si a treia oara li se va suspenda contul. Mesajele care au facut parte din cearta, vor fi sterse. Doar administratorii si moderatorii in baza unei sesizari sau autosesizari au dreptul de a acuza si sanctiona corespunzator un anumit membru al comunitatii care a incalcat regulamentul. Se considera ca persoana care face primul pas inapoi fara sa incalce regulamentul si fara sa provoace, jigneasca pe cineva da dovada de mai multa atitudine pozitiva in comunitate.

Este interzisă scrierea/publicarea unei titulaturi profesionale, denumire de produse, marci comerciale, denumiri de firme si alte elemente promotionale in denumirea de utilizator. Toate denumirile care incalca aceasta regula, vor fi corectate sau sterse.

MaiFemei.ro îşi rezervă dreptul de a nu accepta, a modifica sau şterge materialele care nu se încadrează în termenii de utilizare a acestui forum, inclusiv de blocare conturi utilizatori, adrese de IP, fără anunţare în prealabil.

Conturile pentru care s-a efectuat blocarea (ban) nu vor fi sterse, ci vor fi pastrate ca 'Banned', cu mentiune la profil legata de motivul pentru care s-a efectuat aceata blocare.

Sunt interzise mesajele private ce contin date de identificare, mesaje cu caracter publicitar, mesaje de auto promovare si cele care contin legaturi catre site-uri externe.

Mesajele care se incadreaza in termenii de utilizare a acestui site si care au referiri catre resurse inexistente sau care ar putea provoca proasta functionare a site-ului vor fi corectate "tehnic" prin eliminarea sau corectarea acelor probleme, dar fara alterarea continutului mesajului si cu Motiv: Corectare tehnica: <<descriere>>.

Subiectele de tip jurnal cu o inactivitate mai mare de 60 zile vor fi arhivate.

Ca exceptie se permit legaturi externe catre imagini si video care se incadreaza in termenii de utilizare a acestui site si ale autorilor ce le ofera spre publicare de pe site-urile dedicate pentru acest tip de resurse: youtube.com, flickr.com, imagehost.com si photobucket.com. Restul resurselor se vor publica ca atasament la postul respectiv.

Acest regulament poate fi modificat oricand, fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor si intra in vigoare din momentul publicarii.

MaiFemei.ro şi afiliaţii ei nu sunt responsabili direct sau indirect de continutul postat pe forum de utilizatorii inregistrati sau anonimi, această răspundere revenind utilizatorului care publică acel conţinut. Eventualele incălcări vor fi semnalizate către administratorii acestui forum şi se vor şterge acele articole dacă este cazul şi dacă încalcă legislaţia în vigoare, cu marcajul la cererea cui a fost şters acel articol şi motivul ştergerii.
Ora este GMT +2. Ora este acum 05:27:43.
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4
Copyright ©2000-2020 Jelsoft Enterprises Limited.
©2008-2009 MaiFemei.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Termeni utilizare.
Jurnalul Ea - Horoscop, dragoste, relatie, sex, sanatate, etc.

 Trage cu ochiul în forum!
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:

SEO by vBSEO 3.3.2